БДЖ осигурява над 12 700 допълнителни места във влаковете за

...
БДЖ осигурява над 12 700 допълнителни места във влаковете за
Коментари Харесай

Над 12 700 допълнителни места във влаковете осигурява БДЖ за Великден

БДЖ обезпечава над 12 700 спомагателни места във влаковете за идните почивни дни във връзка Великденските празници. Ще бъдат увеличени с спомагателни вагони съставите на влакове, които пътуват по главните посоки в страната.

Докато нямаше места и беше препълнено, кондуктор не минаваше, изясни един от пасажерите във влака

От 12 до 18 април в това число, с увеличени сформира ще пътуват влакове по следните направления:

София-Варна-София;София-Бургас-София;София-Пловдив-София;София-Стара Загора-София;София-Свиленград-София;София-Горна Оряховица-София;София-Ямбол-София;София-Видин-София;София-Лом-София;Русе-София;Горна Оряховица-Русе разпределителна;Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна;Варна-Горна Оряховица-Варна;Стара Загора-Горна Оряховица-Стара Загора;Варна-Враца-Варна;Враца-Мездра-Враца;Пловдив-Горна Оряховица-Пловдив;Пловдив-Варна-Пловдив;Пловдив-Свиленград-Пловдив;Пловдив-Бургас. Причината – разразила се мощна стихия е довела до щета в контактната мрежа

За клиентите, които избират да закупят билети от касите е в ход предварителна продажба за седящи места във всички бързи влакове, които ще пътуват през празничния интервал. Обичайният период за предварителната продажба на билети за седящи места в билетните каси е 5 дни, само че БДЖ има практиката да удължава този период, в случаите когато предстоят по-дълги празнични интервали. 

Желаещите да пътуват ще се потопят в същински приказна Коледна атмосфера

Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети и онлайн, като системата разрешава 30-дневна предварителна продажба. Онлайн системата за продажба на железопътни билети е налична на формалната интернет страница на БДЖ - www.bdz.bg, както и на електронен адрес - https://bileti.bdz.bg/.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР