Бдението със свещи пред сградата на руското посолство в София

...
Бдението със свещи пред сградата на руското посолство в София
Коментари Харесай

Да кажем на Путин – Ти си страхливец и убиец: Бдение за Навални пред руското посолство

Б дението със свещи пред постройката на съветското посолство в София ще се организира довечера, няколко часа откакто Русия заяви за гибелта на Алексей Навални.

Навални, най-изявеният противник на съветския президент Владимир Путин, излежаваше 19-годишна присъда затвор по обвинявания в екстремизъм. Съобщението за гибелта му в затворническата колония в арктическия град Харп незабавно обиколи света.

" Днес в 18.30. часа, пред съветското посолство, в памет на Навални, да кажем на Путин – Ти си страхливец и палач! Путин е палач! Страх го е от Свободата и съпротивата против властта му! За да се задържи на власт той ликвидира всичките си съперници и атакува редица страни. Кървави войни с жертви деца и дами! Разстрелва почтени и убива враговете си! Последният му огромен вътрешен зложелател беше Навални. Той се върна непринудено в Русия с цел да вдъхва вяра на съпротивата против Путин – вътре и отвън властническа Русия. Той знаеше, че дава живота си в жертва на Русия и против Путин, само че непоколебимо го направи! Целият свободен свят скърби за Навални, само че още по-силно виждаме злото в лицето и властта на килъра Путин! ", гласи анонсът за идното бдение. То е проведено от някогашния боен министър Николай Ненчев, Валентин Симеонов, Атлантически съвет на България и групите „ Руската убийствена политика за България “ и „ Освобождение “. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР