Базираната в Шенжен компания OnePlus е най-известна със смартфоните си,

...
Базираната в Шенжен компания OnePlus е най-известна със смартфоните си,
Коментари Харесай

Голямата изненада на OnePlus

Базираната в Шенжен компания OnePlus е най-известна със смарт телефоните си, а представянето на идващия й флагман OnePlus 11 се чака да се състои на седми февруари. 
 OnePlus 11 и какво разкриват формалните изображения на идния флагман
Ето по какъв начин наподобява идният OnePlus 11

С нова камера и изменен дизайн

Заедно с новия телефон обаче китайският производител ще показа и още една джаджа, каквато досега не фигурираше в портфолиото на компанията. 

Става дума за безжична компютърна клавиатура с забавен дизайн и с разнородни благоприятни условия за модифициране на клавишите. 
 Снимка 603986

Засега всичко, което знаем за нея, идва от напълно малко видео, оповестено в YouTube, само че то визира единствено визията на продукта, без да загатва нищо за спецификациите. 

От видеото въпреки всичко виждаме, че клавиатурата разполага с забавен транспарантен бутон или джойстик в горния си десен ъгъл, който може би ще се употребява за по-лесна навигация. 
 Снимка 603985

Върху горната страна са ситуирани USB-C порт за зареждане, слайдър за избор на операционна система и втори слайдър за включване и превключване към кабелна или Bluetooth връзка. 

Слайдерът за операционна система е знак, че клавиатурата ще може бързо и елементарно да бъде пригодена за прилагане с Mac или Windows, като това евентуално ще се показва в препрограмиране на бутоните Alt, Ctrl при Windows и Option и Command бутоните при Mac. 
 Mac Mini, M2, M2 Pro и всичко за новия компютър
Новият Mac Mini - по-евтин и по-мощен

М2, М2 Pro, само че без М2 Мах

Цената на клавиатурата остава незнайна за момента, като очевидно ще би трябвало да изчакаме представянето й, с цел да научим какъв брой ще коства тя. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР