Байерн (Мюнхен) започна защитата на трофея в Шампионската лига с

...
Байерн (Мюнхен) започна защитата на трофея в Шампионската лига с
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен прегази Атлетико Мадрид

Байерн (Мюнхен) стартира отбраната на трофея в Шампионската лига с впечатляваща победа. " Баварците " разрушиха един от най-коварните тимове Атлетико (Мадрид) с 4:0 вкъщи. Два гола за триумфа вкара Кингсли Коман (28,72), а по едно попадение прибавиха Леон Горецка (41) и Корентен Толисо (66). Двубоят бе от група " А " на шампионата.

Срещата стартира с дълбока преса на гостите. Ренан Лоди центрира и малко не доближи на Суарес да засече топката във вратата.

Байерн отговори с удар в гредата на Зюле след центриране от корнер. Атаките на баварците ставаха все по-опасни. Коман и Толисо комбинираха чудесно по левия фланг, само че Облак се оправи с острото центриране към Левандовски.

В 28-ата минута Кимих лиши топката от Жоао Феликс и с съвършен пас изведе Коман отляво. Френският национал прати топката около Облак за 1:0.

Байерн удвои преднината си в 41-ата минута, а в основата на попадението още веднъж беше Коман. Той получи добър пас в наказателното поле, видя къде е Горецка и му подаде, а диагоналният шут на халфа не остави шансове на Облак.

В началото на втората част топката се озова във вратата на Нойер, само че попадението беше анулирано поради засада на Суарес, който пречеше на видимостта на стража на Байерн.

В 67-ата минута топката стигна до Толисо, който с мощен удар от към 25 метра не остави шансове на Облак за 3:0.

Пет минути по-късно Коман вкара извънреден гол. Крилото получи топката пред наказателното поле, развинти Фелипе и прати топката в далечния ъгъл за 4:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР