Байерн Мюнхен удължи договора с младия нападател на тима Матис

...
Байерн Мюнхен удължи договора с младия нападател на тима Матис
Коментари Харесай

Байерн поднови договора на талант

Байерн Мюнхен удължи контракта с младия нападател на отбора Матис Тел. Това оповестиха от пресслужбата на мюнхенския клуб. Страните се договориха за нов контракт при усъвършенствани условия до края на сезон 2028/2029.

" Това удължение на контракта значи доста за мен. Вече научих доста в Байерн както на терена, по този начин и отвън него. Мюнхен се трансформира в дом за мен и фамилията ми, а почитателите също са доста значими за мен. Без тях не бих могъл да бъда играчът, който съм.
 Талант от Байерн избра Германия пред Сърбия
Талант от Байерн избра Германия пред Сърбия

Твърдят немските медии

Когато играеш за Байерн, постоянно искаш да спечелиш всеки трофей. Искам да въвеждам и да асистирам за голове, да играя с душа и сила за Байерн и да дам всичко в името на този клуб и неговите почитатели ", сподели Тел, представен от пресслужбата на Байерн Мюнхен.

Тел играе за Байерн от лятото на 2022 година През този сезон нападателят изигра 30 мача за мюнхенци във всички шампионати, в които означи шест гола и четири асистенции. Предишният контракт на футболиста с немския клуб беше годен до края на юни 2027 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР