Байерн Мюнхен обяви раздялата си с техническия директор Марко Непе

...
Байерн Мюнхен обяви раздялата си с техническия директор Марко Непе
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен се разделя със своя дългогодишен технически директор

Байерн Мюнхен разгласи раздялата си с техническия шеф Марко Непе по взаимно единодушие, оповестиха от управлението на клуба.

37-годишният Непе дойде на " Алианц Арена " през 2014 година от Байер Леверкузен, започвайки като скаут, а през 2021 година беше назначен на длъжността механически шеф. След края на миналия сезон обаче " баварците " трансформираха структурата си, като Кристоф Фройнд беше назначен за състезателен шеф, а Макс Еберл - член на Борда на шефовете за спорта.

По време на престоя на Непе в клуба Байерн завоюва девет трофеи в Бундеслигата, шест Суперкупи на Германия и три Купи на Германия. През 2020 година пъл тимът завоюва общо шест трофея, измежду които Шампионската лига, Суперкупата на Европа и международното клубно състезание.

" Бих желал да благодаря на Марко Непе за това дълго съдействие. Постигнахме триумфи през този интервал и дружно с него открихме изключителни гении като Алфонсо Дейвис и Джамал Мусиала, които се трансфораха в играчи от международна класа в Мюнхен ", съобщи изпълнителният шеф Ян-Кристиан Дреезен.

" Бих желал да благодаря на Байерн за доверието, поддръжката и на първо място за опцията, която ми беше дадена тук. Беше провокационен, трогателен и сполучлив интервал, с требъла през 2020 година като акцент. Пожелавам на Байерн и неговите прелестни почитатели доста триумфи в бъдеще. Байерн ще остане част от моята история и аз се гордея с това ", разяснява Марко Непе.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР