Байерн (Мюнхен) обяви официално привличането на Ким Мин-Жае от Наполи.

...
Байерн (Мюнхен) обяви официално привличането на Ким Мин-Жае от Наполи.
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен представи официално Ким Мин-Жае

Байерн (Мюнхен) разгласи публично привличането на Ким Мин-Жае от Наполи. 26-годишният кореец към този момент е подписал петгодишен контракт с баварците.
Прочетете още
От Байерн заплатиха на Наполи откупната уговорка за Ким в размер на 50 млн. евро. Той ще носи фланелката с номер 3.

Изпълнителният шеф на Байерн Ян-Кристиан Дреезен съобщи: " Ким има ужасно развиване, като напълно неотдавна завоюва италианското състезание с Наполи и беше определен за най-хубав бранител в Серия " А ". Той впечатлява с физическото си наличие, както и с уменията си. Впечатлява както с физическото си наличие, по този начин и с манталитета и скоростта си. Щастливи сме, че той незабавно може да се включи пълноценно в подготовката и сме уверени, че ще въодушеви и нашите почитатели със стила си на игра ".

Самият Ким Мин-Жае пък сподели: " Байерн е фантазията на всеки футболист. Наистина чакам с неспокойствие всичко, което ме чака в Мюнхен. За мен това значи ново начало, ще продължа да се развъртвам тук. При диалозите с клуба още през цялото време ми стана ясно какъв брой огромен е ползата към мен. Първата ми цел е да изиграя доста мачове. Освен това желая да печеля допустимо най-вече трофеи ".

През кариерата си Ким е играл още в корейските Гьонджу, Чонбук, Бейджинг Гуан и Фенербахче, преди да премине в Наполи. За националния тим на Южна Корея има 49 участия, в които е отбелязал 3 гола.

Междувременно Ким се сбогува с почитателите на Наполи с трогателен пост в обществените мрежи.

“Благодарение на вас Скудетото беше допустимо 33 години след Марадона. До моя буен клуб Наполи, господин Спалети, съотборниците ми и на първо място до почитателите на Наполи, желая да ви изкажа моята признателност.

Без значение къде ще бъда и къде ще отида, постоянно ще помня Наполи и ще крещя за вас. Grazie. Forza Napoli sempre ”, написа Ким.

Футболистът бе с съществена заслуга за купата на Наполи, като изигра за " партенопеите " 42 мача, вкара 2 гола и даде 2 асистенции.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР