Байерн Мюнхен не остави никакви шансове на гостуващия Селтик и

...
Байерн Мюнхен не остави никакви шансове на гостуващия Селтик и
Коментари Харесай

Класика за "Байерн" срещу "Селтик"

" Байерн " Мюнхен не остави никакви шансове на гостуващия " Селтик " и завоюва домакинския си мач от третия кръг в Шампионската лига с 3:0.

През първата част гостите не сътвориха нито една офанзива към вратата на " алените ". Още първоначално бе анулиран гол на Тиаго, тъй като топката напусна очертанията на игралното поле при центрирането на Левандовски. После съдията Карасьов от Русия не отсъди дузпа за домакините, въпреки че състезател на " Селтик " дръпна за фланелката поляка в наказателното поле на гостуващия отбор.

Все отново надмощието на баварците даде резултат в 17-ата минута, когато Левандовски стреля с глава, вратарят Гордън мазета в краката на Мюлер и той се разписа за 1:0. В 29-ата минута Кимих с глава бе прецизен и " Байерн " поведе с 2:0 преди паузата.

След нея баварците се задоволиха единствено с още един гол, дело на Хумелс в 51-ата минута след корнер и изстрел с глава.

До края гостите имаха някои благоприятни условия за гол, тъй като концентрацията в отбраната на " Байерн " спадна, само че положителни изяви на вратаря Улрайх не разрешиха на гостите да се разпишат. Вратарят на " Селтик " Крейг Гордън също бе на висота и не позволи по-голям погром за своя тим откакто отрази рискови удари на Робен и Мюлер.

Така треньорът Хайнкес се завърна с победа в Шампионската лига, отпред на тима от Мюнхен, след триумфа с този клуб на финала на шампионата през 2013 година.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР