Байер Леверкузен победи с 1:0 азербайджанския Карабах и с 12

...
Байер Леверкузен победи с 1:0 азербайджанския Карабах и с 12
Коментари Харесай

Байер Леверкузен се класира предсрочно за елиминациите в Лига Европа

Байер Леверкузен победи с 1:0 азербайджанския Карабах и с 12 точки е неосъществим на върха в група Н на шампионата Лига Европа. Точно изпълнена дузпа от Виктор Бонифачи в 90-ата минута обезпечи триумфа и предварителното класиране на немския отбор.

В група В Брайтън победи Аякс (Амстердам) и сътвори проблеми и на новия треньор Джон ван’т Шип. За крайното 2:0 за гостите от Англия точни бяха Ансу Фати в 14-ата минута и Симон Андигра в 53-ата.

В група Е Рен победи Панатинайкос с 3:1 и оглави класирането с 9 точки. Виляреал обърна Макаби (Хайфа) от 0:1 до 2:1 на стадиона в Кипър без аудитория и събра 6. Гърците имат 4, а израелския отбор е с 1.

В група G Славия Прага и Рома се приближиха към класиране към елиминациите, защото и двата състава са с 9 точки. Сервет е с 4, а Шериф с 1. Лидерите се срещнаха в Прага и домакините победиха с 2:0 и изравниха отбора на Жозе Моуриньо. Вацлав Юречка в 54-ата минута и Лукас Масопуст в 70-ата се разписаха.



С триумфа французите събраха 7 точки и се приближиха на 2 от водача в потока Ливърпул, който претърпя първо проваляне в шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР