Байер Леверкузен допусна домакинско поражение с 0:1 от съседа си

...
Байер Леверкузен допусна домакинско поражение с 0:1 от съседа си
Коментари Харесай

Кьолн удари по амбициите на Байер Леверкузен за Шампионската лига

Байер Леверкузен позволи домакинско проваляне с 0:1 от съседа си Кьолн в районното дерби от 26-ия кръг на Бундеслигата. Това съвсем несъмнено значи завършек на очакванията на отбора да измести Борусия (Дортмунд) от второто място. " Аспирините " са единствено с една победа в последните си четири турнирни срещи и към този момент рискуват да изпаднат и от челната тройка.

Главоболията на домакините могат да стана още по-големи, тъй като двама техни футболисти бяха заменени още през първото полувреме поради контузии - Джереми Фримпонг и Флориан Виртц. Особено притеснително изглеждаше ситуацията с младия немски национал, като има подозрения за скъсани коленни връзки, което, в случай че се оправдае, значи дълги месеци възобновяване.

На терена си пролича, че Леверкузен е изтощен след гостуването си на Аталанта в Лига Европа в четвъртък. Домакините не съумяха да основат задоволително положения и да осъществят, а в това време Кьолн удари с една от дребното си благоприятни условия. В 67-ата минута появилият се малко преди този момент Кингсли Шиндлер засече подаване отляво и донесе успеха на своя отбор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР