Байдън казва, че е отишъл в къщата си в Рехобот Бийч, Делавър, защото не може да се прибере „у дома си“

...
РЕХОБОТ БИЙЧ, Делавър (АП) – Може да няма място като
Коментари Харесай

РЕХОБОТ БИЙЧ, Делавър (АП) – Може да няма място като дома, но президентът Джо Байдън казва, че не може да отиде при него.

Неподканен, Байдън се обърна към репортери в неделя в Рехобот Бийч, Делауеър, след като отиде на литургия в римокатолическата църква Св. Едмонд, за да каже, че не е на почивка.

„Нямам дом, където да отида“, каза Байдън, който живее в Белия дом през делничните дни и прекарва повечето уикенди в Делауеър, където има два дома.

Тайните служби на САЩ са били работи по дългогодишното си основно жилище в Уилмингтън, Делауеър, за да го направи по-сигурно „по добър начин“, каза той.

Минаха поне няколко месеца, откакто за последен път е прекарал нощ там.

„Така че няма къде да отида, когато дойда в Делауеър, освен тук, точно сега“, каза той, говорейки за другия си дом, в Рехобот Бийч. „Тук съм само за един ден.“

Байдън пристигна на брега на Делауеър в събота вечерта, след като прекара ранната част от деня във Флорида, изследвайки щетите от урагана Идалия. Той трябваше да прекара уикенда на Деня на труда тук, но промени плановете си след бурята.

Той пътува до Филаделфия в понеделник, за да говори на митинг на AFL-CIO.

Две седмици преди той и семейството му прекараха седмица на почивка в района на езерото Тахо в Невада. Републиканският национален комитет редовно критикува Байдън за това, че напуска Белия дом през уикендите.

Той за първи път каза на репортери за подобряването на сигурността на дома му в Уилмингтън през април, когато отиде в къщата на плажа, след като се върна от пътуване до Ирландия.

Попитан в неделя дали казва, че е бездомен, Байдън каза, че не е така.

„Не, не съм бездомен“, каза той. „Имам само един дом. Имам красив дом. Тук съм за деня, защото не мога да се прибера у дома.”

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР