Баварската марка BMW официално представила концептуалния модел на роудстър Z4

...
Баварската марка BMW официално представила концептуалния модел на роудстър Z4
Коментари Харесай

BMW представи визията на трето поколение роудстър Z4

Баварската марка BMW публично показала концептуалния модел на роудстър Z4 Concept. Той дава визия за серийния състезателен автомобил Z4 от трето потомство, който ще се създава от 2018 година.

От компанията означават, че при основаването на концепта са черпили ентусиазъм от класическите роудстъри на BMW, в това число от именития спортен автомобил 328 Mille Miglia.

При това прототипът е получил няколко ексцентрични за баварската марка решения, като отвесните съществени фарове и издадената напред V-образна карбонова ризница.

Автомобилът се отличава с нападателен дизайн вид " акула " с корпоративни линии на баварската марка. Концептуалният модел получава огромни 20-цолови колела и панели на каросерията, направени от въглеродни нишки. Покрив на Concept Z4 не е очакван.

 Снимка 308470
Източник:

Спортната кола е оборудвана с напълно цифрово арматурно табло и необикновен полегат екран на мултимедийна система.

Компанията не разкрива детайлности за техническите характерности на BMW Concept Z4. Знае се, че в създаването на модела е взела присъединяване Toyota, като споделената платформа ще се употребява за японска версия на двуместно спортно купе. Очаква се то да възроди ново потомство на модела Toyota Supra, който би трябвало да дебютира до края на 2017 година.

По предварителни, неофициални данни, в двигателната гама на третото потомство BMW Z4 ще влязат двулитров мотор с мощност184 и 251 конски сили. Освен това роудстъра ще се предлага и с 3 литров, 6-цилиндров мотор, осигуряващ 36 конски сили. А по нататък ще се появи и M-версия, разрастваща мощ до 431 конски сили.

 Снимка 308465
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР