Бастиан Швайнщайгер вярва, че Манчестър Юнайтед трябва да промени трансферната

...
Бастиан Швайнщайгер вярва, че Манчестър Юнайтед трябва да промени трансферната
Коментари Харесай

Бастиан Швайнщайгер изброява осем играчи, за да покаже как трансферната политика на Манчестър Юнайтед трябва да се промени

Бастиан Швайнщайгер има вяра, че Манчестър Юнайтед би трябвало да промени трансферната си политика – и ги прикани да гледат на Юрген Клоп и Ливърпул като образец.

Червените дяволи са похарчили рекордните £1,19 милиарда повече за прехвърляния, в сравнение с са възстановили посредством продажби на играчи през последното десетилетие, като Пол Погба, Хари Магуайър и Джейдън Санчо са измежду най-скъпите пристигнали. Въпреки голямата изхарчена сума, Юнайтед не реализира нужния триумф на терена.

Всъщност, откогато сър Алекс Фъргюсън напусна Олд Трафорд през май 2013 година, Юнайтед не съумя да завоюва Висшата лига. Те завоюваха Купата на ФА един път, Купата на лигата два пъти и Лига Европа през последните 11 години. Това е ужасяваща възвръщаемост за клуб, който е похарчил толкоз пари за прехвърляния.

А Швайнщайгер, който направи 35 мача по време на престоя си в Юнайтед, сподели на някогашните си работодатели да погледнат по какъв начин Клоп направи гражданска война в Борусия Дортмунд, преди да има сходно влияние в Ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР