Баскетболната звезда ЛеБрон Джеймс посвещава 21-ия си сезон в Националната

...
Баскетболната звезда ЛеБрон Джеймс посвещава 21-ия си сезон в Националната
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс започва 21-ия си сезон в НБА

Баскетболната звезда ЛеБрон Джеймс посвещава 21-ия си сезон в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА) на сина си Брони Джеймс и окуражаващото му възобновяване от неочакван сърдечен арест е преди всичко в съзнанието му, до момента в който топреализаторът в историята на НБА се връща на работа тази седмица.

" Нищо друго няма значение с изключение на фамилията ми ", разяснява Джеймс.

Той обаче мисли и за това по какъв начин да добави още една шампионска купа в сбирката си и има вяра, че Лос Анджелис Лейкърс има гения да я завоюва.

Най-големият наследник на ЛеБрон Джеймс - 18-годишният Брони Джеймс продължава рехабилитацията си с вярата да играе за Университета на Южна Калифорния през новия сезон, разкри именитият баскетболист по време на така наречен Media Day на Лейкърс. Той е обнадежден от напредъка на сина си, който претърпя сърдечен арест по време на подготовка през юли.

" Брони се оправя извънредно добре. Той стартира възстановителния развой, с цел да се върне на терена със съотборниците си. С сполучливата интервенция, която претърпя, той е все по-добре. Емоциите бяха извънредно доста в фамилията ни през лятото. Най-хубавото е, че разчитаме един на различен ", добави ЛеБрон Джеймс, който похвали треньорския екип на Университета на Южна Калифорния за спасяването на живота на Брони с бързата си реакция. 

Джеймс не скри, че здравословният проблем на Брони е уплашил фамилията ми, само че в последна сметка ги е направил по-силни. " Държахме се дружно и задохме на Брони силата да премине през целия развой. Щастливи сме от позицията, в която е през днешния ден и нямаме тъпение да забележим какво ще му предложи бъдещето ", съобщи той.

Драматичната обстановка е изиграла роля и за решението на ЛеБрон Джеймс да продължи кариерата си в НБА. Той приказва намерено за опцията да завърши кариерата си през предходната пролет след отпадането на Лос Анджелис Лейкърс от плейофите на Западната конференция в НБА.

" Почувствах, че имам още гориво. В оня миг бях отпаднал, бях изтощен. Психически бях на 20 разнообразни места. Но съм благополучен, че се завръщам към нов сезон в НБА и ще мога да оказа помощ на тима по пътя към триумфа. Това е задачата ", продължи Джеймс и още:

" През лятото огромна част от вниманието ми бе ориентирано към възобновяване на крайници ми. Почти скъсах цялото сухожилие на десния си крайник, тъй че това лято отделих доста време за рехабилитацията и връщането му в положението, в което би трябвало да бъде. Към момента се държи добре. Очаквам да видя какво ще бъде ситуацията в предсезонната подготовка. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР