Баскетболистките на "Монтана" приключиха с победа 2019 година. В среща

...
Баскетболистките на "Монтана" приключиха с победа 2019 година. В среща
Коментари Харесай

Монтана победи със 70:61 Орлови/Баня Лука/ в Адриатическата лига /снимки/

Баскетболистките на "Монтана " завършиха с победа 2019 година. В среща от XI кръг на шампионата на Адриатическата лига първенецът и притежател на Купата и Суперкупата на България се разправи с тима на "Орлови " от Баня Лука (Босна и Херцеговина), като го надделя в зала „ Младост “ със 70:61.
"Монтана " стартира със самочувствие и затвори с двуцифрена разлика първата част 21-10. След това последва разпределяне, което бе употребявано от гостите и 3 мин. преди края те се приближиха единствено на три точки 54-51. Опитът и класата обаче си споделиха думата и домакините не позволиха изненада, като записаха деветата си победа в шампионата.
Монтанският отбор завоюва 20 битки в нахлуване, само че позволи прекалено много неточности в стрелбата. Словенката Тина Требец бе най-резултатна за победителките със 17 точки, като към тях добави и 8 битки. С 15 точки приключи Виктория Стойчева. Тамара Раич вкара 20 точки за гостите, с които стана топ-реализатор на мача.С дабъл-дабъл Бегенишич 14 т. и 11 битки се отличи Александра.
В идващия кръг (на 8 януари 2020 г.) "Монтана " гостува на "РМУ Бановичи " (Босна и Херцеговина), а "Орлови " е хазаин на словенския "Цинкарна " (Целе).
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР