Баскетболистът на Рилски спортист Крис Минков сподели мнението си след

...
Баскетболистът на Рилски спортист Крис Минков сподели мнението си след
Коментари Харесай

Крис Минков: Грешките ни костват много нервни моменти

Баскетболистът на Рилски състезател Крис Минков показа мнението си след триумфа над Берое със 100:84 над Берое в среща от шестия кръг на НБЛ. Стрелецът бе измежду най-хубавите за своя отбор, откакто осъществя 16 точки, включвайки се от аварийна пейка на самоковци.
 Рилски доближи кота 100 и пречупи храбрия тим на Берое Рилски доближи кота 100 и пречупи храбрия тим на Берое
„ Отворихме в края на мача разликата, само че мисля че това трябваше да стане по- рано. На няколко пъти успявахме да го създадем, само че Берое се връщаше в мача най-много от наши неточности. Именно тях би трябвало да понижим фрапантно, тъй като против по-добрите тим, без да подценяваме Берое, видяхме че ни костват най-после доста нервни моменти. Така стана и с ЦСКА, когато ги поведохме с 20, а най-после смъкнаха до 2, в случай че не се неистина. Днес беше малко по-трудно, тъй като имаше пауза в шампионата. Ние тренирахме много, само че когато не си в игрови темп това се отразява, както стана и през днешния ден “, показа Минков.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР