Баскетболистът на Партизан Данте Екзъм е със скъсано сухожилие на

...
Баскетболистът на Партизан Данте Екзъм е със скъсано сухожилие на
Коментари Харесай

Данте Екзъм със скъсано сухожилие след боя в Мадрид

Баскетболистът на Партизан Данте Екзъм е със скъсано сухожилие на пръст на крайници и пострадване на горната джука след всеобщия пердах, който си спретнаха играчите на Реал Мадрид и сръбския гранд нощес в испанската столица. П баскетболистът бе трансфериран и понален на пода от Гершон Ябуселе, вследствие на което получи контузия в крайници и напусна залата с патерици.

„ Начинът, по който Ябуселе го хвърли с техника от джудото, е за затвор, доживотно премахване. В резултат на това Екзъм можеше да си счупи гръбнака, да си нарани съществено главата, кариерата му можеше да завърши. Беше извънредно. Никога през живота си не съм виждал сходно нещо ", съобщи лекарят на Партизан Мома Яковлевич.

Guerschon Yabusele slamming down Dante Exum
— BasketNews (@BasketNews_com)



Крилото на Реал Мадрид Гершон Ябуселе може да бъде осъден с четиригодишно прекъсване на спортните му права. Според дисциплинарния устав на Евролигата дейностите на французина могат да се смятат за съществени нарушавания, които включват физическа експанзия против член на съдийския екип, друго физическо лице, публиката, почитател или всяко лице като цяло.

За сходни нарушавания глобите могат да бъдат следните: санкция в размер от 30,001 евро до 280,000 евро; възбрана за достъп до залите и/или присъединяване в шампионатите на Евролигата за интервал от една до четири години; краткотрайна дисквалификация от шампионатите на Евролигата за интервал от една до четири години или за три или повече срещи; непрекъсната дисквалификация от шампионатите на Евролигата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР