Баскетболистът на Левски Лукойл Чавдар Костов даде интервю за Sportal.bg,

...
Баскетболистът на Левски Лукойл Чавдар Костов даде интервю за Sportal.bg,
Коментари Харесай

Чавдар Костов пред Sportal.bg: Целите на Левски Лукойл са ясни - купа и титла


Баскетболистът на Левски Лукойл Чавдар Костов даде изявление за Sportal.bg, в което показа мнението си за идния мач на отбора му против Академик (Пловдив), двете победи на “сините” до момента, формата на тимовете и задачите за сезона пред столичния клуб.

За успехите над Рилски състезател и Берое - “Не можем да бъдем по-доволни от това”Играхме много добър баскетбол. В момента не сме в най-оптималната форма, само че показахме много добър баскетбол и се надявам да продължим с успехите. Сега имаме по-слаб мач от първите два, само че се надявам да се представим на същото ниво”

За мача против Академик (Пд) - “Надявам се да играем добре и да вземем успеха. Те са много твърд противник, гледахме мача им против Рилски състезател. Играха сносно и макар загубата, можеха да завоюват дуела. Надявам се да играем добре и да победим”

За формата, в която са тимовете сега - “Имаше много огромна отмора, сезонът беше преустановен. Това се отрази на играчите и физически, и тактически. Тепърва ще има два-три месеца, в които тимовете ще влязат в час”

За задачите на тима му - “Целите за Левски Лукойл постоянно са едни и същи - купа и купа. Мисля, че сме подготвени. В течение на сезона ще забележим какво ще се случи”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР