Бащата от Ню Хемпшир, обвинен в пребиването на 5-годишната си

...
Бащата от Ню Хемпшир, обвинен в пребиването на 5-годишната си
Коментари Харесай

Убийство на Хармъни Монтгомъри: Татко, обвинен в убийството на момиче от Ню Хемпшир, се усмихва в съда, докато започва подборът на съдебни заседатели

Бащата от Ню Хемпшир, упрекнат в пребиването на 5-годишната си щерка до гибел и укриването на убийството за повече от две години се появи в съда във вторник с усмивка на лицето, до момента в който течеше асортимент на правосъдни заседатели за процеса против него.

Адам Монтгомъри пледира почтен през 2022 година по обвиняванията, че е умъртвил щерка си Хармони Монтгомъри и е прекарал месеци в преместване на тялото й, преди да го изхвърли.

Той твърди, че е блъснал момичето в главата със свидлив пестник на 7 декември 2019 година, съгласно основния прокурор на Ню Хемпшир Джон Формела, „ неразумно причинявайки гибелта на Хармъни Монтгомъри, лице под 13-годишна възраст, при условия, показващи извънредно равнодушие към цената на човешкия живот. "

Изборът на правосъдни заседатели за процеса за убийството на Адам Монтгомъри стартира във вторник сутринта в Манчестър, Съдебна зала в Ню Хемпшир.

Адам Монтгомъри влиза в правосъдната зала за избор на правосъдни заседате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР