Бащата на вратаря на Левски - Иван Андонов - Георги

...
Бащата на вратаря на Левски - Иван Андонов - Георги
Коментари Харесай

Бащата на Андонов: Сине, много хора се опитват да те пречупят и откажат, но не могат!

Бащата на вратаря на Левски - Иван Андонов - Георги Андонов, пусна прочувствен пост в една от обществените мрежи в отбрана на сина си.

Той е уверен, че стражът, който дебютира в професионалния футбол против ЦСКА и сбърка за откриващия гол на " алените ", няма да бъде пречупен. И ще се върне по-силен под рамката.

" Последните 2 години доста хора се пробват да те пречупят и откажат, само че не могат! Вчера, колкото и да им се желае на същите да те разпънат, няма да могат! Трудът, упоритостта, постоянството плюс огромният гений, който имаш, никой не може да ти отнеме! А когато си почтен и добър човек, плюс всичко изброено, е въпрос на време да дойдат и триумфите! Без неточности, няма напредък! Вчера беше първият подобен! Продължавай по този път и ще стигнеш доста надалеч! Браво, към този момент сподели, че си мъж! Ти реализира огромна победа! ".

Андонов получи и много окуражителни известия. Николай Костов също опита да го отбрани, като съобщи, че персонално е взел решението да заложи на него.
 Иван Андонов ще продължи да бъде титулярен вратар на Левски
Иван Андонов ще продължи да бъде титулярен вратар на Левски

Костов залага на него и против Черно море
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР