Бащата на учителка, която е правила секс с 14-годишно момче

...
Бащата на учителка, която е правила секс с 14-годишно момче
Коментари Харесай

Млада учителка прави секс с 14-годишен ученик

Бащата на учителка, която е правила секс с 14-годишно момче на паркинга на хранителен магазин, се опита да отбрани дъщеря си. Джейсън споделя, че 23-годишната Хана Харис „ просто е желала да помогне “. Тя станала заместващ преподавател в учебно заведение в Ходесдън, Хертфордшир през 2018 година, съобщи BG-VOICE.com.

Тя е приета за отговорна за полови връзки с невръстен. Известно време тя се представяла като „ майка на приятелката му “, с цел да прикрива връзката им. Джейсън поддържа щерка си откакто чу присъдата и съобщи, че фамилията ще апелира. „ Ние я поддържаме изцяло. Ние не се отхвърляме от нея, сподели той. - Тя не трябваше да прави тази работа. Беше прекомерно млада. Тя беше на тази работа, тъй като искаше да оказва помощ на хората, това прави, тя оказва помощ на хората. “

„ Тя е доста добър човек. Всички, за които е работила преди, имат високо мнение за нея “. Харис е съдена за секс с малолетно момче на паркинга на магазин. Тя се е представяла за майка на измислена другарка на момчето, която наричала „ Кайла “ и говорила с родителите му за връзката им. Самата тя се представяла за Оливия. В един текст Харис написа: „ Изглежда Кайла и… (момчето) се схващат добре, тъй че на драго сърце ги карам в близост. “ Харис беше хваната в крачка през януари 2020г., откакто по-големият брат на момчето надушил работата.

14-годишният палавец бързо признал, че „ Оливия “ и „ Кайла “ са измислени. Харис от Хенлоу, Бедфордшир, отхвърля и четирите обвинявания против себе си. Харис стартира работа през 2018г. в ИТ отдела на учебното заведение, в което учи и 14-годишният ѝ ухажор. Година по-късно я назначават за преподавател по заменяне. Пред полицията дамата твърди, че първото момчето ѝ е изпратило известие в Instagram. Двамата почнали да си пишат и по-късно да се срещнат. След присъдата юристът на отбраната Джулия Фланаган сподели, че Харис към този момент е в постоянна връзка. Съдия Каролайн Уигин освободи Харис, който плачеше на подсъдимата пейка, само че тя се върне да чуе присъдата си на 9 март. Със сигурност младата дама ще бъде съдена като полов нарушител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР