Бащата на убитата в Перник Анита Димитров - Васил, отива

...
Бащата на убитата в Перник Анита Димитров - Васил, отива
Коментари Харесай

Бащата на убитата в Перник: Мъжът ѝ пиеше препарати, пращаше клипчета

Бащата на убитата в Перник Анита Димитров - Васил, отива в жилището, в който е осъществено тежкото действие, преди полицията. Неговият шурей му се обажда с думите, че " нещо неприятно се е случило " в ранните часове на съботния ден. Бащата на жертвата описа за случилото се във съдбовната нощ.

" Димитър ми се обади в 4:15 сутрина и ми сподели, че е станало нещо доста неприятно. Отидохме и видяхме Анита цялата в кръв, лежи на пода. Децата видяха всичко. Той не ни пускаше да влезем в жилището. Малката внучка имаше ключ ", споделя Васил.

И добавя: " През годините беше все едно и също. Избухлив. Не може да се управлява като пие. Съветвахме я да си остане при нас. Тя преди два месеца се върна отново при него. Заплашваше, че ще се самоубие, в случай че не се върне. Пращаше клипчета по какъв начин пие препарати. За мен животът няма смисъл, само че ще се боря за децата. Няма да ги оставя ".

Случаят е станал през нощта, към 4,30 ч, в жилище на улица " Ю. Гагарин " в пернишкия квартал " Изток ". На мястото е открита мъртва 43-годишна жена. Служители на полицията реагирали неотложно и предвид на местопроизшествието е стартирано досъдебно произвеждане. Като считан за обвинен в осъществено закононарушение по член 115 от Наказателния кодекс – съзнателно ликвидиране, е арестуван брачният партньор на жертвата.

Привлечен е като обвинен и с разпореждане на прокурор е арестуван за до 72 часа. Предстои да се изиска и непрекъснатото му арестуване. Действията по следствието не престават под надзора на Окръжна прокуратура – Перник, съобщи Нова тв.

След брифинг на Окръжната прокуратура в Перник стана ясно, че брачният партньор на убитата 43-годишна жена е имал ограничаваща заповед според която мъжът й не е имал право да приближава нея и жилището, в което тя живее, за период от 10 месеца. Обвиненият за убийството е правил опити за самоубийство. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР