Бащата на трагичната тийнейджърка Моли Ръсел призова за по-смели“ регулации

...
Бащата на трагичната тийнейджърка Моли Ръсел призова за по-смели“ регулации
Коментари Харесай

Бащата на Моли Ръсел призовава за по-строги регулации на технологичните фирми, след като се срещна с майката на Браяна Гей

Бащата на трагичната тийнейджърка Моли Ръсел прикани за „ по-смели “ регулации на софтуерните компании, откакто се срещна с майката на Бриана Гей.

14-годишната Моли посегна на живота си през 2017 година, откакто гледа нездравословни материали в обществените медии. 16-годишната Бриана беше убита предходната година от двама възпитаници, единият от които е гледал видеоклипове с принуждение онлайн. Бащата на Моли Иън Ръсел и майката на Бриана Естер Гей се срещнаха по-рано тази седмица.

И в петък той сподели, че има вяра, че софтуерните шефове са „ устойчиви на смяната “. Той сподели: „ Светът се разсънва и осъзнава, че в случай че не стартира да контролира огромните технологии, нищо няма да се промени. “

Г-н Ръсел, 60, добави: „ Това, от което се нуждаем в Обединеното кралство сега, е Ofcom, който е регулаторът, назначен от държавното управление да поеме пълномощията на Закона за онлайн сигурността, да ги вкара – имаме потребност Ofcom би трябвало да бъде доста по-смел. "

По-рано тази седмица майката на Бр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР