Бащата на Шакира, Уилям Мебарак Чадид, напредва в оздравяването си!

...
Бащата на Шакира, Уилям Мебарак Чадид, напредва в оздравяването си!
Коментари Харесай

Любовта лекува: ето как Шакира се грижи за баща си, въпреки трудностите

Бащата на Шакира, Уилям Мебарак Чадид, напредва в оздравяването си!

45-годишната поп изпълнителка показа за сегашното здравословно положение на татко си в сряда дружно с видеоклип, оповестен в Инстаграм, откакто предходната седмица разкри, че той е претърпял рисков случай.

Трикратната носителка на премията „ Грами “ сподели по какъв начин двойката практикува някаква „ когнитивна стимулация “ вкъщи, до момента в който тя стоеше против него с огромни бележки с думи на испански, които той да чете на глас.

„ С изписването на татко ми, към този момент вкъщи и прави напредък, му оказвам помощ с когнитивната стимулация след контузията. Благодаря на всички, че ни обгръщате с голямата си обич “ написа тя под обявата.

В събота Шакира разкри, че татко ѝ неотдавна е претърпял „ неприятно рухване “, като предложи настояща информация посредством обява в Twitter.

„ Приятели, получавам доста известия със угриженост, че неотдавна ме видяха в кола за спешна помощ в Барселона. Просто желаех да ви кажа, че тези фотоси са от предишния уикенд (28-и), когато татко ми за жалост падна неприятно и аз го придружих в колата за спешна помощ до болничното заведение, където в този момент се възвръща “

Новината идва малко откакто тя и 35-годишният ѝ дълготраен сътрудник Жерар Пике оповестиха раздялата си предходната седмица.

„ Със страдание удостоверяваме, че се разделяме “, съобщи двойката в взаимно изказване в събота. "Молим за усамотение в този миг поради благополучието на децата ни, които са нашия максимален приоритет. “

„ Предварително ви благодарим за разбирането и уважението “, прибавиха Шакира и професионалният футболист.

Двойката - която има общи синове Милан, на 9 години, и Саша, на 7 години - за първи път оповести обществено връзката си през 2011 година Те се срещнаха на снимачната площадка на песента на Шакира „ Waka Waka “ (This Time for Africa) " - формалната ария на Световното състезание по футбол през 2010 г.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР