Бащата на Себастиан Фетел - Норберт, беше една от най-популярните

...
Бащата на Себастиан Фетел - Норберт, беше една от най-популярните
Коментари Харесай

Фетел-старши за стратегията на Себ: Катастрофа!

Бащата на Себастиан Фетел - Норберт, беше една от най-популярните фигури в падока по време на Гран При на Абу Даби. Фетел-старши донесе в бокса на Астън Мартин първите спортни гащеризон и каска на Фетел, с които той е стартирал в картинга и за повторно разяснява свободна подготовка за Sky Германия.

След надпреварата обаче Норберт призна, че е отчаян, защото синът му Себ се оказа зад съотборника си Ланс Строл и изпусна да се бори за повече точки.

“От стратегическа позиция надпреварата на Астън Мартин беше злополука - изясни Фетел-старши пред немските медии. - Тимът загуби 12 милиона $. Себ не беше задоволително бърз със старите гуми, а зад него идваше Строг с нови сликове. Той трябваше да изчака малко, с цел да изпревари Себ и Дениъл Рикардо и по този начин отборът щеше да вземе още 1 точка, да мине едно място напред в класирането при конструкторите, което щеше да им донесе още 12 милиона $. ”
 Фетел: Много неща ще ми липсват Фетел: Много неща ще ми липсват
Норберт обаче резервира за най-после най-болезнената част от мнението си.
 Де ла Роса: Астън Мартин ще побеждава! Де ла Роса: Астън Мартин ще побеждава!
“Стратегията на Астън Мартин? Понякога си мисля, че аз с моя таблет ще се оправя по-добре от тях ”, добави Фетел-старши.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР