Бащата на отвлечения Адриан - Тони Златков, не обичал пари

...
Бащата на отвлечения Адриан - Тони Златков, не обичал пари
Коментари Харесай

Партньори на бащата на отвлечения Адриан разкриха неподозирани подробности за парите и бизнеса му!

Бащата на отвлечения Адриан - Тони Златков, не обичал пари кеш, влагал всичко в лимузини и джипове. Това споделиха негови сътрудници в бизнеса, представени от в. " Телеграф ". " Тони върви с карти, рядко може да го видите с огромни суми пари в портфейла си. Влага безусловно всичко в колите. Има доста пари, това е ясно за всички, само че ги върти в лизинги, бартери ", допълниха сътрудниците му.

По думите им фамилията на отвлечения 25-годишен Адриан е в патова обстановка, защото към момента нямало връзка с похитителите.

Златков-младши беше похитен предходната сряда близо край дома си в Герман. Основната версия на Министерство на вътрешните работи е, че младият мъж е отвлечен поради възмездие към татко му, както и за пари.

" Това е нещо като двойно наказване. Не изключваме обаче всички хипотези, работи се по безусловно всяка диря, разясниха антимафиоти.

Както БЛИЦ заяви, през вчерашния ден се появи информация, че колата, с която синът на предприемачът е бил отвлечен, е била открадната 10 дни по-рано.

Припомняме, че Адриан беше похитен със сива " Шкода Фабия " с полицейски буркан. Час след похищението тя бе открита опожарена над панчарево.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР