Бащата на опасния престъпник Петър Попов-Пъпеша от хасковското село Славяново,

...
Бащата на опасния престъпник Петър Попов-Пъпеша от хасковското село Славяново,
Коментари Харесай

Опасният рецидивист Пъпеша вкарал в гроба и баща си!

Бащата на рисковия нарушител Петър Попов-Пъпеша от хасковското село Славяново, който духна от пандиза година и половина, преди да излезе на независимост, е бил нещатен помощник на полицията, описват някогашни криминалисти, взели участие в следствията на многочислените закононарушения на Пъпеша, в това число и в залавянията му. " Беше доста почтен и честен човек, само че откакто синът му потегли по пътя на закононарушенията, се поболял и по-късно умря ", споделиха още криминалистите, представени от Haskovo.net.

Както БЛИЦ заяви, Пъпеша излежава 12-годишна присъда от Хасковския областен съд за обир от 2007 година. От Министерството на правораздаването оповестиха, че бандитът е разгласен за общодържавно търсене.

Затворникът не е имал прегрешения и е бил на омекотен режим. Вчера обаче не се е върнал от работа.

53-годишният Петър Попов има дълго престъпно досие. Първият обир е през 2001 година край хасковското село Тънково в съучастничество с Диян Кирев и Христо Ташев нападнали таксиджии от Стара Загора и Любимец. Тримата бяха хванати от полицията и изправени на съд. Пъпеша отнесе 12 година затвор при първичен непоколебим режим. 4 година зад решетките получи Диян Кирев, а третият участник в закононарушенията Христо Ташев отнесе тригодишна условна присъда с 5-годишен изпитателен период.

Пъпеша има зад тила си над 10 въоръжени грабежа. Залавян е неведнъж, има 4-5 осъждания.

Междувременно " Монитор " заяви, че таксиджиите в Хасковски район към този момент са с нараснала зоркост, откакто се възроди кошмарът им от преди 10 години. Слухът, че нарушителят е избягал от пандиза ги изправи на нокти.

До арестуването на Петров по стоянките в Хасково таксиметрови водачи бяха разлепени листовки с неговия лик. През лятото на 2007-а той беше закопчан от транспортни служители на реда във влака за Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР