Бащата на Меган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan,

...
Бащата на Меган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan,
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл: Тя няма де ми види, докато не ме закопаят

Бащата на Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски: още веднъж покърти света с изявление, в което се оплаква, че щерка му не желае да го вижда.

Тя няма да ме види, до момента в който не го положат в гроба, споделя Томас в следващо изявление в документален филм, който ще се излъчи по Канал 5 на Острова, предава "Монитор ".

Бащата на Меган Маркъл е подготвен да свидетелства в съда против нея

Томас непрекъснато злепоставя Меган. „ Не чакам тя да се свърже с мен поради събитията и това, което сега приказвам. Нито пък Хари. Смятам, че те към този момент са изгубени души – не знам какво желаят, и не мисля, че и те знаят “, добавя той.

Наскоро изяви предпочитание да свидетелства в съда против щерка си, с цел да потвърди, че тя не се е самофинансирала, до момента в който следва. Според документи, показани на публицисти, Томас се обединил с английския таблоид Mail on Sunday, против който херцозите на Съсекс са повели дело през октомври предходната година. Принц Хари  Принц Хари Принц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на британски Henry Charles Albert David), и Меган Маркъл  Меган Маркъл Меган, херцогиня на Съсекс (на британски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на британски: са подали иск против изданието за обява с персонално писмо на херцогинята, адресирано до татко ѝ.

Кралица Елизабет Втора взе решение за принц Хари и Меган
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР