Бащата на Меган Маркъл – Томас, се появи в 90-минутен

...
Бащата на Меган Маркъл – Томас, се появи в 90-минутен
Коментари Харесай

Бащата на Меган извади нейни невиждани СНИМКИ и отправи жестоки закани ВИДЕО

Бащата на Меган Маркъл – Томас, се появи в 90-минутен документален филм по английския Канал 5. Там той описа незнайни неща за щерка си и сподели невиждани нейни фотоси.

Томас Маркъл беше безапелационен, че ще продължи с обществените си изяви за пари, тъй като съгласно него щерка му му е длъжна и е извънредно време „ да се погрижи за татко си “.



Филмът е гледан от над 1,2 млн. души във вечерта на излъчването си.

По думите на Маркъл, детството на Меган било най-щастливия интервал от живота му. Той сподели фотоси оттогава дружно с майка ѝ Дория Рагланд, в това число от празнуване на Коледа и летни пикници до дома им в Калифорния.



Той разкри още, че ревнувал от обстоятелството, че принцът на Уелс завел щерка му до олтара вместо него.



От Канал 5 отхвърлиха да разкрият какъв брой пари са платили на Томас Маркъл, само че по информация на MailOnline за появяването си в английско утринно шоу през 2018 той е взел 7500 паунда. Предполага се, че в този момент той е вдигнал „ цената “ до няколко десетки хиляди паунда.



Томас споделя, че даже когато почнала да се занимава с актьорство в Лос Анджелис, Меган въпреки всичко намирала време да го види 3-4 пъти в седмицата. Това се трансформирало, когато тя срещнала принц Хари. Томас в никакъв случай не се е срещал с него.

На въпрос дали тя би трябвало да го поддържа финансово, той дава отговор: „ Тя ми е давала пари. Даде ми 5000 $ за Коледа един път. Парите бяха под формата на дарове, единствено един път или два пъти съм я молил за помощ “.



„ Когато ми беше ядосана, тя твърдеше, че ми е дала 20 000 за две години. Но аз платих за всичко, с цел да е тя в този момент там, където е. Не си го желая назад, само че не извънредно да се избира фокусът да е единствено върху това какво ми е дала тя и да се подценява какво аз съм ѝ дал “, прибавя той.



Маркъл пази решението си да приказва пред медиите и да получава възнаграждение за това: „ На този стадий те са ми в дълг. Кралското семейство ми дължи. Хари ми е задължен, Меган ми е длъжна. За това, през което съм минал, би трябвало да получа заплащане. Дъщеря ми ми сподели, че когато стана възрастен, тя ще се грижи за мен. Сега съм възрастен. Време е да се погрижи за баща си “.



Във кино лентата Томас Маркъл демонстрира няколко домашни видеоклипа, които не са виждани до момента. На един от тях Меган взе участие в зрелище, когато е на 15.



Той споделя още, че плакал до момента в който гледал сватбата на щерка си по малкия екран след излизането си от болница.

Той демонстрира и няколко кралски поаръка, които е получил, в това число чаша в чест на раждането на внука си Арчи.



Томас демонстрира и свои фотоси като млад и даже се майтапи: „ Изглеждах като Хари. По-добре от него “.













Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР