Бащата на Костадин Костадинов – лидер на ПП Възраждане“ и

...
Бащата на Костадин Костадинов – лидер на ПП Възраждане“ и
Коментари Харесай

МЕГАСКАНДАЛ: Бащата на Копейкин пристигна с лимузина, за да бие журналисти! Плаши със смърт

Бащата на Костадин Костадинов – водач на Политическа партия „ Възраждане “ и претендент за президент, атакува и би публицисти във Варна. В грозната сцена, разиграла се пред един от жилищата на изявения русофил, взе участие и общинският консултант от групата на националистите в морската столица – Николай Костадинов, сегашен претендент за народен представител. Във видеото, оповестено във Facebook страницата на прочут проверяващ публицист, пишещ под псевдонима „ СимоТека “, бащата на Костя Копейкин – Тодор Костадинов атакува проверяващите, наричайки ги „ помияри “ и „ гнусни публицисти “.

Това съобщава  на своята страница в обществените мрежи.

В този миг групата костадинови биячи атакува с удари в лицето един от записващите оператори. Случайно на място се появява полицейски патрул, явил се по различен сигнал. От видеото излиза наяве обаче, че представителите на силовото министерство, ръководено от назначения от Румен Радев вътрешен министър Бойко Рашков, не арестуват нападателите, а в противен случай. Тримата полицейски чиновници явно защищават нападателните биячи, криейки лицата им от камерите.

След като полицейският чадър е разпънат, побойниците се пробват да извърнат обстановката, като упрекват публицистите за нанесени телесни вреди. Наглостта продължава, откакто бащата на Костадинов насочва опасност за ликвидиране, заканвайки се, че „ ще отреже главата “ на репортера.

Впечатление на фрагментите прави извънредно скъпия автомобил, с който идва общинският консултант Николай Костадинов. Припомняме, че преди година следствие на журналиста Васил Иванов сподели фрапиращи фрагменти за благосъстоянието на Копейкин, закупил си шикозна вила на брега на варненското езеро и чисто нов автомобил, харчейки партийната дотация.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР