Бащата на Кирил Петков, публично известен като татко Петко“, бе

...
Бащата на Кирил Петков, публично известен като татко Петко“, бе
Коментари Харесай

Татко Петко спипан с млада приятелка! Антоанета е по-малка е от Кирил Петков

Бащата на Кирил Петков, обществено прочут като „ баща Петко “, бе изловен да обядва в ресторант в компанията на млада брюнетка. Кадрите провокираха плевел интерес в обществените мрежи, където бяха оповестени. Атрактивната другарка на Петков-старши се оказа по-малка на години от сина му.

Въпреки че самоличността ѝ не бе разкрита, в действителност името ѝ е Антоанета Андонова и е родом от София. Младата брюнетка, споделяща компанията на 65-годишния Петко, е някогашна актриса, която е била част от театралната студия на починалия актьор, режисьор и прочут учител по актьорско майсторство Бончо Урумов.

Антоанета, която се показва като Ани, не е съумяла да пробие в театъра и киното и се е насочила към друга креативна специалност, а точно аранжирането на цветя. От години тя е притежател на цветарско ателие, намиращо се сред столичните квартали „ Дианабад “ и „ Студентски град “. През последните месеци приятелката на Петко Петков неведнъж е разгласила разгласи в интернет, посредством които си търси помощници флористи, с цел да я анулират в работата, написа в. „ Ретро “.

Реклама

Оказва се, че младата и атрактивна Антоанета е увлечена и по бойните спортове, съвсем като близкия ѝ Петко Петков. Тя е взела участие в майсторски семинари по удански цигун и багуа джан, които са бойни изкуства, наподобяващи кунгуфото, и даже се е сдобила със документи за уменията си.

Самият Петко Петков е един от основоположниците на японското бойно изкуство айкидо у нас. Той е част от първата основана в България айкидо група, като това се случва пред 1985 година По специалност бащата на Кирил Петков е специалист по биология. Негови другари описват, че баща Петко продължава да тренира японското бойно изкуство и до през днешния ден. Именно по негово гледище преди време синът му Кирил се сдобил с кафяв колан по карате, а след това упражнявал и в залата на татко си, като с бойни спортове се занимавал до студентските си години.

Близките връзки на младата Антоанета с Петко Петков датират от най-малко 5 години и тя е добре позната на цялата фамилия. Със снаха му Линда са първи приятелки, а в обществените мрежи двете постоянно си вършат похвали. Не се знае какви обаче са връзките на цветарката, която очевидно наподобява на половината на възрастта на Петков-старши, със законната му жена Венета.

Майката на Кирил Петков от дълги години живее в Канада, където се и пенсионира. От време на време си идва за по няколко месеца на посетители при сина си, снахата и внучките в София, само че брачните ѝ връзки с мъжа ѝ Петко са изцяло неразбираеми. През последните години двамата в никакъв случай не са били засичани дружно обществено, нито пък имат фотоси като фамилна двойка. Един покрив не споделят от 2007 година, когато Кирил и татко му се връщат от Канада в България без нея.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР