Бащата на Гергана Божанова, чийто съпруг Мартин Нотариуса бе разстрелян

...
Бащата на Гергана Божанова, чийто съпруг Мартин Нотариуса бе разстрелян
Коментари Харесай

Секси съпругата на Нотариуса преживяла голяма лична драма преди декада ВИДЕО

Бащата на Гергана Божанова, чийто брачен партньор Мартин Нотариуса бе разстрелян в сряда вечерта в затворен комплекс в столичния кв. „ Горна баня “, е умрял пред очите й. За нещастието, разиграла се преди към десетилетие, споделя самата тя със сълзи на очи във за втория сезон на риалитито " Къртицата ".

Чаровната Божанова е индивидът, натъкнал се на безжизненото тяло на Божанов. Именно тя подава сигнала за убийството, само че с близо час забавяне.

" Последната година и половина беше най-трудната в живота ми. Откриха рак на татко ми. Аз бях индивидът, който беше до него от самото начало и който тичаше по лечебни заведения. Аз бях до него когато спря да диша “, признава през сълзи брюнетката.

„ Смъртта е нещо... То е просто изписано на лицето на човек, само че не мога да я опиша... ", споделя във визитката си младата жена.

23-годишната Гергана тогава признава, че животът я е сложил пред тествания, каквито множеството хора на нейната възраст не са преживявали.

" Всичко зависи от мен - дали ще хапвам, по какъв начин ще си платя наема, тока, водата... Искам да върна живота си назад. Влизам в " Къртицата " с настройката да печеля, тъй като нуждая се от парите ", признава тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР