Бащата на четири деца от три различни жени - футболистът

...
Бащата на четири деца от три различни жени - футболистът
Коментари Харесай

Благо Джизъса пропусна рождения ден на дъщеря си

Бащата на четири деца от три разнообразни дами - футболистът Благо Георгиев, пропусна рождения ден на единствената си щерка. Джизъса, който от близо месец се бори да оцелее в " Сървайвър ", не съумя да участва на празника на дъщеря си Йоана, до момента в който кроеше тактики за победа в рисковото риалити.

" Днес дъщеричката ми прави 13 години. Искам да я поздравя, Бог да я пази, да е жива и здрава, доста я обичам, доста ми липсва, още малко и ще си я гушна ", разгласи капитанът на племето " Червени ". 

Йоана е резултат от връзката на футболиста с някогашната гимнастичка Христина, от която той има и наследник на име Давид. Джизъса е татко и на още две момчета - Елай от брака му с татарката Есмер Омерова и Благой-младши от любовта му с плеймейтката Златка Райкова. От новата си жена - Полина, тауираният състезател към момента няма наследници.    

Дали тъй като е надалеч от околните си, или поради тежките, изтощителни условия в " Сървайвър ", в последните дни многодетният татко не се усеща удобно. Благо увеси нос, откакто загуби значими борби с двама физически по-слаби от него играчи - инфлуенсърката Мария и дизайнера Едис. Предстоящото обединение на двете племена - " Червени " и " Сини ", евентуално също го изнервя, тъй като след обединяването той може да се окаже на мушката на враговете си, съобщи Марица. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР