Бащата на бизнесмена Стефан Шарлопов, който внезапно си отиде преди

...
Бащата на бизнесмена Стефан Шарлопов, който внезапно си отиде преди
Коментари Харесай

Почина бащата на Стефан Шарлопов

Бащата на предприемача Стефан Шарлопов, който ненадейно си отиде преди две години, е изгубил борбата с COVID-19, оповестиха негови близки, представени от " Флагман ".

Шарлопов-старши е умрял в столична болница. Вирусът го поразил безусловно за 3 дни – от слагането на диагнозата до гибелта му.

Макар и на 91 години той имаше здрав дух и до последно водеше деен живот. Дори приготвяше издаването на нова книга, която смяташе да показа след края на пандемията.

Христо Шарлопов трябваше да навърши 92 години на 13 февруари. Той е едно от известните имена в бургаската публицистика. Имаше и докторска степен по стопанска система. Шарлопов-старши остави и впечатляващ завет на поколенията. Книгите му „ Духът на земята”, „ Бащите ни” и изключително „ Попътни знаци” ще оставят трайна диря за писателя, поета и ослепителен журналист Христо Шарлопов.

Съпругата му Ева Шарлопова, на която е кръстена огромната щерка на предприемача Стефан Шарлопов и наследничка на империята му, умря през 2017 година. Година по-късно ненадейно, в разцвета на силите си, ни напусна и Стефан Шарлопов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР