Баща разказа как е чакал пет години, за да посети

...
Баща разказа как е чакал пет години, за да посети
Коментари Харесай

Татко чака пет години, за да посети зъболекар, и прекарва седмици в агония, преди „брилянтната“ благотворителна организация да се намеси

Баща описа по какъв начин е чакал пет години, с цел да посети ортодонт, откакто най-сетне е получил помощ в мобилна клиника, която обикаля най-лошите региони обиден от рецесията с лекуването.

Марк Томпсън сподели, че неналичието на практики на NHS и растящите разноски са го оставили без достъп до жизненоважни грижи за зъбите. 43-годишният мъж беше един от над 100-те души в листата на чакащите за безвъзмездни прегледи и грижи в благотворителната клиника, която обиколи Нюкасъл през вчерашния ден. Той лекува възрастни и деца в обезверена потребност и постоянно в мъка.

Марк от близкия Уолсенд, Северен Тайнсайд, е имал седмици безсънни нощи заради мощен зъбобол. След грижите си в Byker той сподели: „ Те трябваше да извадят корените на няколко зъба. Но е облекчение да избягаш от болката.

„ За финален път бях при ортодонт преди пет години и това е по този начин, тъй като е толкоз мъчно да си намеря час. Загубих работата си преди към три години. Борих се да платя за храна, да не приказваме за ортодонт. “

Последните дан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР