Баща нарита и обижда служител на бензиностанция в Царево, за

...
Баща нарита и обижда служител на бензиностанция в Царево, за
Коментари Харесай

Пълен потрес! Бабаит нарита служител на бензиностанция в Царево, за да мъсти за избухливия си син

Баща нарита и наскърбява чиновник на бензиностанция в Царево, с цел да му отмъсти, тъй като влезнал в спор с избухливия му наследник. Абсурдната екшън обстановка става ясна от претекстовете на Царевския областен съд, който е санкционирал таткото-бабаит с санкция от 250 лв. за дребно безчинство, написа Бургасинфо.

Един от синовете на бащата отишъл да зарежда автомобила си. Тогава на промяна е бил пострадалият чиновник, който уведоми клиентът, че сега, за 20 минути не е допустимо зареждането на коли, заради механически аргументи, просто би трябвало да изчака избран период от време. По същото време на бензиностанцията е имало и други хора, които също са чакали. Синът обаче не могъл да одобри обстоятелството, че не може да зареди на момента автомобила си и почнал да псува служителят на майка, да прави жестове и знаци, с които му казвал, че ще го заколи. Работникът споделил на момчето, че не е хубаво да се псува, че е младеж и не е обичайно това държание.

На другата заран въпросният наследник, дружно с майка си, тръгнал за Приморско, само че преди този момент още веднъж отишъл на бензиностанция „ Лукойл “-Царево да зарежда автомобила си, като повторил същите псувни и жестове на прерязване на гърлото към служащия. Човекът отново споделил на момчето, че това държание е непочтено за него и не е хубаво. Момчето влезнало в бензиностанцията, платило горивото си, качило се в автомобила си и си тръгнало. Майката му пък говорила по телефона със брачна половинка си, като му споделила, че на бензиностанцията е зародил спор сред по-малкият им наследник и чиновник на бензиностанция „ Лукойл “-Царево.

Тогава се намесва таткото. Двадесет минути по-късно на бензиностанция спряли два автомобила. От единия слязъл таткото, а от втория – другият му наследник. Бащата се запътил към служителя, който в този миг е бил с тил към него и се нахвърлил с удари към него. По това време касиерката видяла какво се случва и уведомила сътрудник. Той тръгнал към нападнатия чиновник и нападателния баща, като се опитал да ги разтърве, само че към него се нахвърлил другият наследник.

Служители и клиенти се пробвали да разтърват участниците в екшъна. На място дошъл полицейски автопатрул, като униформените чиновници открили, че спорът към този момент е бил завършил.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР