Баща на две деца от руенското село Череша се нуждае

...
Баща на две деца от руенското село Череша се нуждае
Коментари Харесай

Руен се моли за 39-годишен баща на две деца - 109 хиляди евро са необходими за лечението му

Баща на две деца от руенското село Череша се нуждае от помощ, с цел да пребори подла болест. 39-годишният Ферад Байрямали Ферад страда от Остеосарком – недоброкачествен израстък на мека тъкан и на лява бедрена кост, а за лекуването са нужни 109 хиляди евро – сума, непостижима за фамилията и околните му.

За тежката орис на младия мъж описа пред Флагман.бг сестра му Бехидже. 

Допреди няколко месеца Ферад е имал всичко, за което в миналото е мечтал – любяща брачна половинка и двама прелестни синове. Животът му се прекатурва през декември м.г., когато получава болки в левия крайник. Според лекарите няма нищо притеснително, изясняват му, че е разтегнал сухожилие. Вместо да се усъвършенства обаче положението му се утежнява. През януари т.г. чупи крайници си. Направена му интервенция, при която е подложен имплант, осъществявана е и бипсия, която обаче не открива нищо. Болките на Ферад стават напълно непоносими и той взема решение да потърси второ мнение. Заминава за София на обзор, където схваща, че страда от онкологично заболяване. 



За спасяването на живота на 39-годишния мъж лекарите оферират като единствен вид ампутация на крайници. 
 Ферад желае единствено едно – да е здрав, с цел да гледа по какъв начин синовете му порастват
Стреснат от страшната диагноза Ферад и фамилията му вземат решение да се извърнат и към експерти в Турция. Избират истанбулската клиника „ Аджибадем “, където получава шансове за спасяването на живота му. 

„ Обясниха ни, че ампутация не е нужна и че е краен вид. А има и опция да се усложини – да се получат разсейки. Започваме с две химиотерапии, едната към този момент мина, следва другата, а по-късно следва обзор, на който ще се реши по какъв начин ще продължи лекуването – вероятно интервенция и една лъчетерапия “, изясни Бехидже.

Семейството моли всеки, който има опция, да помогне за набирането на средства. В акцията се е присъединила и Община Руен. На доста места към този момент има сложени урни за събиране на пари. Има и дарителска сметка, а напълно скоро се чака и да бъде открит и DMS номер:

Уникредит Булбанк 
BG64 UNCR 7000 1523 5738 44; 
BIC: UNCRBGSF
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР