Баща на четвърто дете ще стане до края на годината

...
Баща на четвърто дете ще стане до края на годината
Коментари Харесай

Пик: Бареков чака четвърто дете - евродепутатът се надява на момиче

Баща на четвърто дете ще стане до края на годината Николай Бареков, научи извънредно Пик. Половинката на евродепутата Мария Календерска е бременна за трети път, като съгласно осведомени - към този момент е в седмия месец.

Точно преди една година политикът гушна третата си рожба - на 4 септември Календерска роди най-малкия им наследник Виктор. Тогава Бареков се похвали, че е дал на родината трима същински българи и се закани да продължи да бори демографската рецесия. 



Надеждата на евродепутата е този път бебето да е момиченце, разкриват негови близки. Първият му наследник от Календерска, Александър, се роди през юли 2014 и към този момент е на шест годинки. Първородният му правоприемник, който е кръстен на татко си, пък е от първата брачна половинка на Бареков - Евгения.



От няколко дни Мария и Александър са при евродепутата в Страсбург. Три месеца преди Коледа, градът към този момент е в тематична декорация. Сашко очевидно е слушал през годината, защото татко му завчас го заведе на шопинг и му накупи една камара дарове.

Семейната фотография, на която театралничат до коледно еленче, издаде за идната поява на бебе №4. 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР