Баща на 11 деца нападна 17-годишно момче на детска площадка

...
Баща на 11 деца нападна 17-годишно момче на детска площадка
Коментари Харесай

Баща на 11 деца нападна тийнейджър на детска площадка -

Баща на 11 деца атакува 17-годишно момче на детска площадка в русенското село Николово. 

В събота към 20:15 часа 44-годишният мъж разхвърлял велосипедите и тротинетките, оставени от деца на детската площадка. Според очевидци той се ядосал от метода, по който са сложени. 

17-годишното момче описа тази заран пред Нова ТВ, че многодетният татко го нападнал поради забележка: " Той се прибираше от някъде и със слизането от буса стартира да хвърля тротинетки и колела. Направих му забележка и той агресира. Тръгна към мен, а аз побягнах. Но паднах и тогава стартира боят. Псуваше ме, заплашваше ме, душеше ме, скъса ми тениската ".

Тийнейджърът е с пострадване в региона на главата. Изпратените в събота служители на реда са съставили протокол за предизвестие на нападателя.

Съсед описа, че е помагал на мъжа, търсил му е работа и му е давал пари. Друга жена изясни, че 6-годишният й е бил обиждан от нападателя, а съгласно свидели многодетният татко наскърбява хората.  

Жителите на Николова са събрали подписи до кмета Златан Ванев. Той изясни, че подписката за формиране на произвеждане ще бъде съобщи на институции. По думите му хора са се оплаквали постоянно от многодетното семейство, като има и проблеми с децата в учебното заведение.  

Майката на нападнатото дете съобщи, че ще съди нападателя.

Очаква се инспекция от обществените служби 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР