Баща ми - Емил Димитров, не парадираше, но винаги е

...
Баща ми - Емил Димитров, не парадираше, но винаги е
Коментари Харесай

Синът на Емил Димитров: Баща ми беше бисексуален, а не гей

" Баща ми - Емил Димитров , не парадираше, само че постоянно е казвал, че е бисексуален. Той и в това, което в този момент е доста съвременно, беше пионер. Категорично не беше просто гей. " Това показа синът на великия артист Емил Димитров - Емил Димитров-син, на 80-годишнината от рождението на изпълнителя.

" При всички случаи щеше да има честване, в случай че обстановката беше естествена. А в този момент какво да създадем - с изключение на да му занеса на гроба една Коронавирус ваксина, в случай че се сдобия с нея ", пошегува се Емил-младши.

" Имах желание да създадем честване, само че годината се получи нулева. Участвах и в събирането на средства за паметника му в Плевен и ми се искаше от дълго време да има монумент на негово име, само че очевидно още не е пристигнал моментът ", показа още Димитров за , който сега работи по книга за живота на великата си фамилия.

" Започвам с дядо ми - Факира Мити, употребявам и мемоари и от двамата, тъй че ще е забавно на хората ", изясни още Емил. " Смятам да включа цялата истина за живота ни, даже за това, че се говореше, че са правили вълшебства на татко ми и майка ми Мариета да се разделят. Магии постоянно са правили. Вкъщи сме намирали какво ли не, даже след гибелта му. Да са живи и здрави тези, които са правили всичко това. Емил в никакъв случай не си е разрешавал да злослови против собствен сътрудник, не просто не обичаше, а презираше клюките ", счита синът на огромния реализатор.

Според него татко му умерено може да се назова будител на нацията. " Не е мъчно да си наследник на Емил Димитров. По-скоро той толкоз доста е направил и не ми се желае това да се не помни. Аз самият цялостен живот желаех да избягам от неговата сянка. А сега, когато го изгубих, се оказа, че съм бягал от себе си, само че човек се учи с годините ", твърди Димитров-син.

Той е безапелационен, че за нищо на света няма да продаде спомените на татко си. " Пазя всичко. Освен че пребивавам в къщата му, не съм продал и един буркан негов. Научил съм и сина ми да пази всичко. Бях дал архива на Емил на Историческия музей в Плевен, само че е необичайно, че откакто се смени управлението там, закриха експозицията и ми върнаха всички неща. Добре че не ги подарих, че в този момент можеше всичко да изчезне. И в този момент синът ми ще се разпорежда с движимостите ", показа Емил Димитров-син.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР