Баща ми, Ангел Личканов, почина вследствие на бездействие от прокуратурата!

...
Баща ми, Ангел Личканов, почина вследствие на бездействие от прокуратурата!
Коментари Харесай

Дъщерята на Личкана: Баща ми не почина от естествена смърт

Баща ми, Ангел Личканов, умря в резултат на безучастие от прокуратурата! Поради невзети никакви ограничения от органите на реда, нашият безценен и незаместим татко, наследник, брачен партньор и дядо, си отиде на 56 година

Тъка дъщерята на известния пловдивски ъндърграунд воин Ангел Личканов-Личкана Христина Личканова разяснява гибелта му, написа 24 часа.

56-годишният мъж издъхна през вчерашния ден в резултат от кардиологични проблеми. По думите на юриста му Стоян Донков, няколко дни по-рано Личкана получил инфаркт в ареста, където се намира от края на юни.  

" На 20 юли в 12 ч. на обяд той излезна от лекарски обзор в болничното заведение със мнение " Спешна реанимация, запушена артерия ". Не се започнаха никакви ограничения за спасяването на живота му, беше върнат в ареста, макар че се усещаше зле и не беше закаран в болница, игнорирайки мнението на доктора, че е за " незабавна реанимация ", твърди Христина Личканова. Жената споделя, че фамилията е останало пред ареста. Тя персонално занесла медикаментите, които медиците изписали на татко ѝ същия ден, само че служителите на реда не ги приели. По нейните думи юрист Донков се обадил в ареста сред 17,30 и 18 ч., само че му споделили, че Ангел Личканов е жив и здрав. 

" А дали е бил? Недопустимо е това да се назова " естествена гибел ", приключва дъщерята. 

Припомняме, че Ангел Личканов беше арестуван и упрекнат за две обстановки, свързани с експанзия не пътя. Според прокуратурата на червен светофар той излязъл от автомобила си и нападнал 23-годишна шофьорка, а 3 дни по-късно счупил прозореца на рейс с паве и набил лидера. Пред съда Личкана изрично отхвърляше да е удрял който и да е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР