Баща, който беше изгорен по време на пътуване до Магалуф

...
Баща, който беше изгорен по време на пътуване до Магалуф
Коментари Харесай

Мъж, който получи слънчево изгаряне по време на ваканцията в Магалуф, получи опустошителна диагноза при завръщането си в Обединеното кралство

Баща, който беше изгорял по време на пътешестване до Магалуф с приятелите си, по-късно беше диагностициран със сериозна форма на рак на кожата - преди да получи още по-опустошителна диагноза четири години по-късно.

Лекарите споделиха на 34-годишния Калъм Уайът, че са отстранили сполучливо меланома, откакто той беше лекуван след проби на бенка на рамото му през 2017 година Но макар че по-късно Калъм беше разгласен за свободен от рак, през Ноември 2021 година той получи пристъп в дома си в Къркби, Мърсисайд и скоро беше диагностициран с мозъчен израстък, който се появи, откакто меланомът се популяризира в мозъка, черния дроб, белите дробове, далака и костите му.

Калъм, който живее със брачната половинка си Клеър, на 33 години, и синът Майлс, на три, е изправен пред имунотерапия. Методът е ефикасна, само че по-малко позната форма на лекуване на рак, която употребява личната имунна система на тялото, с цел да се оправи с раковите кафези.

Той сподели: „ Бях добре, когато в началото лекарите ми се о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР