Баща им беше Робърт Ф. Кенеди, главният прокурор на САЩ,

...
Баща им беше Робърт Ф. Кенеди, главният прокурор на САЩ,
Коментари Харесай

От неочакваната мъдрост на Барби до несъгласие сред Кенеди, това са най-добрите цитати на 2023 г.

Баща им беше Робърт Ф. Кенеди, основният прокурор на Съединени американски щати, сенатор от Ню Йорк и брат на президента Джон Ф. Кенеди. Кенеди-младши е създател на бестселъри и юрист по околната среда, който се кандидатира като самостоятелен претендент, откакто се отхвърли от напъните си за номинацията на Демократическата партия. Той беше един от водещите гласове на придвижването срещу имунизациите и здравни специалисти се причислиха към роднините му, описвайки работата му като подвеждаща и рискова.

Списъкът с забележителни цитати, съставян всяка година от Фред Шапиро, асоцииран шеф в Юридическата библиотека на Йейл, е допълнение към The New Yale Book of Quotations, която е редактирана от Шапиро и оповестена от Yale University Press.

Близо година преди Джордж Сантос да бъде изключен от Конгреса на На 1 декември той сподели нещо толкоз необятно подложено на критика и осмивано, че влезе под номер 2 в тазгодишния лист. „ Никога не съм твърдял, че съм евреин. Аз съм католик. Тъй като научих, че фамилията ми по майч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР