Баща, чийто три дъщери са били изнасилени от Лари Насър,

...
Баща, чийто три дъщери са били изнасилени от Лари Насър,
Коментари Харесай

Опозорен баща на три момичета се хвърли да бие доктора-педофил Насър в съда

Баща, чийто три дъщери са били изнасилени от Лари Насър, се опита да го пребие в правосъдна зала в Мичигън. Рандъл Маргрейвс стоял на скамейката до момента в който две от дъщерите му четели показанията си нападенията над тях от страна на доктора на американския тим по гимнастика. Когато чуването завършило, почерненият татко попитал съдията дали може да остане 5 минути уединено с „ този дявол “, оповестява „ Дейли Мейл “. Съдия Джанис Кънингам естествено отказала. Тогава Маргрейвс помолил единствено за минутка с Насър. След като получил още един отвод, бащата се хвърлил към масата на отбраната и размахал юмруци, преди защитата да успее да го спре и да го закопчае с белезници.


За шанс на някогашният лекар на гимнастичките, в негова отбрана се хвърлил юристът му Мат Нюбърг, който бил два пъти по-едър от разярения родител, и застанал на пътя му.

Рандъл Маргрейвс слушал напрегнато показанията на двете си дъщери. Третата – Морган Маргрейвс, не била в залата, а по-рано била изпратила в съда своите показания. Докато другите родители на жертви на треньора-педофил нормално криели лицата си или се взирали настойчиво в тавана, Маргрейвс държал погледа си закрепен върху Насър.

Когато получил двоен отвод да остане уединено с насилника, който нарекъл „ Кучи наследник “, татко споделил: „ Ами тогава ще би трябвало да... “ и се втурнал към него. Адвокатът съумял да го избута, а малко по-късно агресорът бил закопчан. На забележка от страна на помощник-прокурорка, че не трябва да се държи по този начин, защото по този начин дава власт на насилника, Маргрейвс дал отговор: „ Вие не сте минали през това, госпожо “.

Както БЛИЦ заяви, Лари Насър беше наказан на 175 години затвор след мъчителни 7-дневни съвещания в щата Мичигън. „ Току-що подписах смъртната ви присъда “, съобщи тогава съдийката, изчела наказването на някогашния състезателен доктор.

Освен за полово принуждение над девойки, някои от които малолетни – състезателки по гимнастика в тима на Съединени американски щати, Насър е приет за отговорен и за детска порнография. 160 негови жертви свидетелстваха против него в горещия правосъден развой. Насър пледира отговорен по 10 от обвиняванията за полово принуждение против девойки и млади дами, измежду които и няколко олимпийски шампионки на Съединени американски щати.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР