Бързият възход на платформата за възрастни OnlyFans определено промени живота

...
Бързият възход на платформата за възрастни OnlyFans определено промени живота
Коментари Харесай

Звезда от ММА №1 в сайт за възрастни

Бързият напредък на платформата за възрастни OnlyFans несъмнено промени живота на доста спортистки.

С издание на свои еротични фотоси и клипове мнозина от тях натрупаха впечатляващи суми. Оказа се, че от абонаментните такси за пикантните си осъществявания те печелят доста повече в сравнение с в спортната си кариера. Но както и в спорта, и в OnlyFans някои са по-напред от другите.

По информация на „ Дейли мейл “, представена от " Мач Телеграф " водач по доходи от платформата е някогашната звезда от ММА Пейдж ван Зант. Американката има личен ВИП акаунт и против 9,99 $ на месец всеки може да се наслаждения на палавите й видеоклипове. С над 3 млн. почитатели в Инстаграм нищо чудно, че Ван  Зант заработва добре. В челото на листата по приходи е и Рене Грейси. Рали състезателка, която има 622 000 лайкове в OnlyFans, съобщи, че предходната година е предходна котата от 6 млн. $ облага. С част от извоюваните пари тя съумя да възобнови спортната си кариера, въпреки и не доста сполучливо към този момент.

В топ 3 влиза и гимнастичката Ерика Фонтейн. Тя прибира 10 $ на месец и близо 186 000 души заплащат за сексизпълненията й. Фонтейн стана изключително известна, откакто заяви, че е имала връзки с асовете от НБА Кевин Дюрант и Деймиън Лилард.

Присъствието на Алиша Нюман в сходна ранглиста на Алиша Нюман наподобява наложително. Канадската състезателка на пастирски скок прибавя към сметката си към 1 млн. $. Нейната абонаментна такса за неприлични фотоси е по-висока – 19,99 $.

„ Ако не в този момент, тогава по кое време? Ако не прекрачим границите, не разчупим бариерите и упованията, няма да създадем нищо друго, с изключение на да се отвърнем от същинската си същина! “, изясни присъединението си към OnlyFans.

690 000 $ годишно не е по никакъв начин зле. Толкова заработва футболистката Маделин Райт, чийто абонамент е 23,10 $.

„ Успях да си намеря лично жилище, да пътувам по света и се любувах на доста разкош “, сподели тя неотдавна пред „ Сън “.

Сериозни суми си обезпечават също по този начин боксьорката Ебани Бриджис и бронзовата медалиастка по баскетбол от олимпиадата в Лондон през 2012 година Лиз Кембидж.

 



 



 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР