Бързи и яростни: Хобс и Шоу е по кината и

...
Бързи и яростни: Хобс и Шоу е по кината и
Коментари Харесай

Какви подигравки отнесе Бързи и яростни: Хобс и Шоу

" Бързи и гневни: Хобс и Шоу " е по кината и към този момент даже говорихме за отличното му показване в бокс офиса.

" Бързи и гневни: Хобс и Шоу " завладя бокс офиса и хората

Скалата знае по какъв начин се вършат огромни филми

Филмът несъмнено си го бива и стискаме палци да забележим и продължение, а за какво не и още филми. Един аспект от " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " обаче накара хората да се смеят.

Както знаем, в " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " още веднъж е наранена тематиката за фамилията. Хети Шоу (Ванеса Кърби) е сътрудник на МИ-6 и сестра на Декард Шоу (Джейсън Стейтъм).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на Юли 16, 2019 в 2:00 PDT

Хети е откраднала гибелен вирус от неприятните, с цел да им попречи да убият половината човечество. Лошите, несъмнено, няма да оставят нещата по този начин и пускат един от най-хубавите си " бойци " - Брикстън (Идрис Елба), по петите ѝ.

Единствените, които могат да оказват помощ на Хети Шоу в този сложен и безизходен миг, са брат ѝ и неговият " най-хубав другар " - Люк Хобс (Дуейн Джонсън).

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Vanessa Kirby (@vanessa__kirby) на Юли 3, 2019 в 3:32 PDT

В течение на кино лентата виждаме, че Декард и Хети са били доста близки като деца и са правили какви ли не лудории. Интересното обаче е нещо друго. Във кино лентата двамата са показани по този начин като че ли разликата във възрастта им е минимална - към две години.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hobbs & Shaw (@hobbsandshaw) на Апр 23, 2019 в 10:29 PDT

Разликата във възрастта сред Ванеса Кърби и Джейсън Стейтъм обаче надалеч не е дребна. Кърби е на 31 години , а Стейтъм на 52 . Това са си цели 21 години разлика . На процедура не е невероятно да има брат и сестра с сходна разлика, само че се среща много рядко.

Всичко, което знаем за " Бързи и гневни: Хобс и Шоу "

Много екшън от Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба

Невъзможно е обаче двамата да са деца в един и същи интервал от време, както е показано във кино лентата. Това противоречие, естествено, незабавно стана мотив за насмешки от страна на почитателите, написа Entertainment Weekly.

Какво да чакаме от " Бързи и гневни: Хобс и Шоу "

Ще съумеят ли Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм да победят Черния Супермен и да спасят света

На фона на всички невъзможни каскади, които видяхме в " Бързи и гневни: Хобс и Шоу ", това противоречие е напряко нещо обикновено.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР