Бърз достъп до основни банкови услуги при облекчени ценови условия,

...
Бърз достъп до основни банкови услуги при облекчени ценови условия,
Коментари Харесай

Райфайзенбанк подкрепя бежанците от Украйна с бърз достъп до услуги

Бърз достъп до съществени банкови услуги при облекчени ценови условия, в това число разкриване на сметка за приемане на средства и дебитна карта, обезпечава Райфайзенбанк (България) за бежанците от Украйна, оповестиха от кредитната институция.

За да поддържа на бежанците от Украйна, търсещи избавление в България, откриването на сметки от тях в банката са освободени от такси за разкриване и месечна поддръжка. Украинските жители няма да заплащат и такси за транзакциите на банкомати на територията на страната, както и заплащането с дебитна карта на ПОС терминал. Сметката за украинските жители се открива с показване на годен интернационален паспорт и попълване на общоприет комплект документи.

В поддръжка на преодоляването на филантропичната рецесия от войната в Украйна " Райфайзенбанк " стартира изключително обичайна си дарителска акция „ Избери, с цел да окажеш помощ “. С набраните средства през платформата izberi.rbb.bg и дарения от банката и чиновниците, ще бъдат подкрепени БЧК, " Каритас България " и Фондация „ Х. Степич - Благотворителност за ЦИЕ “ за обезпечаването на заслон и артикули от първа нужда за украинските жители у нас и в Украйна.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР