Барселона срази Наполи с 3:1 на Камп Ноу в реванш

...
Барселона срази Наполи с 3:1 на Камп Ноу в реванш
Коментари Харесай

Барселона успя да се справи с Наполи и е на четвъртфинал

Барселона съкруши Наполи с 3:1 на " Камп Ноу " в реванш от осминафиналната фаза на Шампионската лига и с общ резултат 4:1 се класира за четвъртфиналите на най-престижния европейски клубен шампионат. Каталунците приключиха 1:1 със противника в Неапол преди спирането на футбола поради пандемията от ковид. Испанският ще срещне в идната фаза Байерн, който разруши Челси с 4:1 на реванша в Мюнхен по същото време и с общ резултат 7:1 отстрани лондончани.

Още във 2-ата минута гостите имаха късмет да поведат след удар на Дрис Мертенс, само че топката срещна външната част на лявата греда. Постепенно домакините взеха самодейността и поведоха с гол на Клеман Лангле (10), който засече с глава центриране от корнер на Ракитич. Гостите претендираха за нарушаване против Деме, само че след намесата на VAR голът бе зачетен.

Той даде убеденост на каталунците, които удвоиха задатъка си посредством Лионел Меси (23). Аржентинецът показва изключителна техника, пребори се с трима бранители на Наполи и в последна сметка прати топката в далечния ъгъл за 2:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР