Барселона ще се опита да постави своеобразен рекорд по посещаемост

...
Барселона ще се опита да постави своеобразен рекорд по посещаемост
Коментари Харесай

Барселона преследва рекорд в последните си пет домакинства от сезона

Барселона ще се опита да сложи самобитен връх по посещаемост в последните си пет семейства до края на сезона. Става дума за междинната посещаемост на мачовете през акцията. След последния дуел против Жирона на „ Камп Ноу ”, на който участваха внушителните 78 000 фенове, междинната посещаемост на домакинските мачове на каталунците се усили до 83 148 души.

Това е усъвършенстван връх от сезон 2010/2011 година, когато на „ Камп Ноу ” участваха приблизително по 79 192 фенове. Тогава тимът бе воден от Пеп Гуардиола.

Разликата по този индикатор спрямо предишния сезон е в действителност внушителна. През предходната акция на домакинските мачове на Барса участваха със редно 30 000 души по-малко.

Най-вероятно „ каталунците ” ще могат да подобрят и тазгодишния си връх в последните пет семейства. Интересът към дуелите на „ Камп Ноу ” е извънредно огромен поради обстоятелството, че през лятото отборът ще напусне своя дом, който ще претърпи сериозна реорганизация. Докато траят ремонтните действия, Барселона ще играе на Олимпийския стадион „ Монджуик ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР