Барселона“ се радва на мечтан старт на сезон 2017/18. Каталунците

...
Барселона“ се радва на мечтан старт на сезон 2017/18. Каталунците
Коментари Харесай

В „Барса“ доволни: Имаме Меси и под рамката

„ Барселона “ се радва на желан старт на сезон 2017/18. Каталунците са водач в Примера дивисион с 4 точки задатък пред „ Валенсия “ и 10 от първенеца „ Реал “ (Мадрид). В сряда вечер отборът на Ернесто Валверде си подсигурява и първото място в груповата фаза на Шампионската лига след нулево тъждество като посетител на финалиста от предния сезон „ Ювентус “. А в Испания медиите се сплотиха към мнението, че в основата на положителните резултати е Марк-Андре тер Щеген. В 17 мача в Ла Лига и евротурнирите немският пазач е инкасирал едвам 5 гола, записвайки 12 сухи мрежи. Статистиката е още по-впечатляваща – някогашният състезател на „ Борусия “ (Мьонхенгладбах) е избавил 54 изстрела, някои от които по-впечатляващ метод.
„ Барселона “ има своята версия на Лионел Меси под рамката – написа авторитетното издание в. „ Марка “. – През сегашния сезон той потвърди, че е измежду най-хубавите на своя пост, в случай че не и най-хубавият. “
Резултатът в Торино към момента не подсигурява място на „ Ювентус “ в идната фаза. Италианският първенец гостува на „ Олимпиакос “ в последния кръг от тази фаза, а „ Спортинг “ има сложната задача да бие каталунците на „ Камп Ноу “, с цел да запази късмет за изненадващо излизане от групата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР